Verhuur van springkastelen Kangaroe :: Verhuur van Springkastelen 10 € korting bij online reserveren Kostenloos annuleren

Kangaroe is een
onderdeel van
Scava

Go-karts

Bekijk meer informatie over onze go-karts op www.go-kar.be

Go-kart

De kinderen spelen weer lekker buiten met een go-kart en zijn spelenderwijs fysiek in beweging. Bovendien gebruiken ze hun creativiteit in het spel dat ze met de go-kart ontwikkelen.

De gemiddelde levensduur van onze go-karts is 10 jaar. De kosten per speeluur zijn dus veel lager dan bij trend & hype speelgoed.

In een unieke samenwerking met Ferrari werd de Ferrari FXX go-kart ontwikkeld, waardoor de droom van elk kind om ooit met een Ferrari te kunnen rijden wordt verwezenlijkt.

De kwaliteit van BERG Toys

BERG Toys kwaliteit

Wij verkopen go-karts van BERG Toys, één van de wereldmarktleiders op het gebied van go-karts. BERG Toys heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van go-karts in hun eigen fabriek in Nederland.

BERG Toys kwaliteit

Hierbij worden de laatste ontwikkelingen en trends voortdurend gevolgd. Uiteraard staat de kwaliteit centraal, zo maakt BERG Toys gebruik van de meest hoogwaardige materialen en producttechnieken. Verder voldoen alle go-karts aan zeer strenge kwaliteitseisen, die gecontroleerd worden in hun eigen testlaboratorium, maar ook in onafhankelijke testhuizen in Europa.

BERG Toys heel wat verschillende modellen, zowel voor de allerjongsten als de iets ouderen, en dit in verschillende afwerkingsniveaus. BERG Toys is zonder twijfel de beste keuze.

Go-Kar

Go-Kar staat voor:

  • beste kwaliteit
  • laagste prijs
  • gratis levering
  • on-line reserveren
  • betaling bij levering

Go-Kar is officiële verdeler van de BERG go-karts.

BERG Go-karts

Meer informatie

Bekijk meer informatie over onze go-karts op de website van Go-Kar op

www.go-kar.be


BERG X-plorer