Verhuur van springkastelen Kangaroe :: Verhuur van Springkastelen 10 € korting bij online reserveren Kostenloos annuleren

Kangaroe is een
onderdeel van
Scava

Trampolines

Bekijk meer informatie over onze trampolines op www.bumpy.be

Trampoline

Een trampoline is een speeltoestel dat veel en vaak door kinderen wordt gebruikt. Ze spelen en amuseren zich én ze zijn tegelijk actief en gezond bezig.

Trampoline springen werkt stressreducerend, calorieverbrandend, verhoogt de vitaliteit en de mentale alertheid. Het versterkt en verstevigt alle spieren en verhoogt de behendigheid. Er bestaan heel wat springprogramma's voor een goede work-out, zowel voor de kinderen als de ouders!

De kwaliteit van BERG Toys

BERG Toys: the safest choice

Wij verkopen trampolines van BERG Toys, één van de belangrijkste spelers in outdoor speelgoed, zo ook in trampolines. BERG Toys produceert enkel trampolines van hoogwaardige kwaliteit, en stelt veiligheid altijd voorop.

Niet alles trampolines zijn dezelfde, er bestaat een groot kwaliteitsverschil tussen de BERG trampolines en de trampolines uit de doe-het-zelf zaak en de speelgoedwinkel. Maar ook bij de BERG trampolines zijn er onderling nog verschillen, maar allemaal hebben ze een zeer goede basis qua veiligheid en duurzaamheid. Onze vergelijking van de trampolinetypes en onze koopwijzer kunnen u alvast op weg zetten naar de juiste keuze.

BERG Toys is trouwens met recht en rede the safest choice!

Bumpy Trampolines

Bumpy staat voor:

  • beste kwaliteit
  • laagste prijs
  • gratis levering
  • on-line reserveren
  • betaling bij levering

Bumpy is officiële verdeler van de BERG en Elfje trampolines.

BERG Trampolines Elfje Trampolines

Meer informatie

Bekijk meer informatie over onze trampolines op de website van Bumpy op

www.bumpy.be


Trampoline met safety net