Verhuur van springkastelen Kangaroe :: Verhuur van Springkastelen 10 € korting bij online reserveren Kostenloos annuleren

Kangaroe is een
onderdeel van
Scava

MOOV

Bekijk meer informatie over onze MOOV op www.moov-it.be

MOOV-box

De MOOV is een totaal nieuw modulair speelconcept, ontwikkeld door BERG Toys. BERG Toys staat altijd vooraan in de rij als het gaat om innovatie, dat is deze keer niet anders het geval.

De MOOV is een modulair systeem, waarbij de kinderen met de inhoud van één doos verschillende voertuigen kunnen maken. Ze kunnen zelf aan de slag gaan met de houten elementen, rubberen ringen, wielen, assen, ...

In de doos zitten meerdere bouwtekeningen voor de verschillende modellen: afhankelijk van de kit zijn er 3 (Starter kit), 7 (Advanced kit) of 10 (Street kit) modellen mogelijk.

De innovatie van BERG Toys

BERG Toys

Maar hier hoeft het natuurlijk niet te stoppen, De mogelijkheden zijn maar beperkt tot de fantasie van de kinderen. Door het combineren van meerdere dozen worden de mogelijkheden onbeperkt.

Ben je je voertuig beu? Dan bouw je toch gewoon een ander voertuig!

Het bouwen van de voertuigen zorgt voor een prikkeling van de creativeit van de kinderen én nadat het bouwen voltooid is komen de kinderen al spelend in beweging.

Ervaar de mogelijkheden

MOOV onderdelen

Het geheim van de MOOV is de flexibele ring. Je plaatst 'm eenvoudig op de assen. Daardoor kun je zelf de mooiste voertuigen creëren.

Kinderen van ongeveer 5 tot 12 jaar raken niet uitgekeken met MOOV. Met de onderdelen van MOOV kun je eindeloos variëren. Je kunt ze aan elkaar bevestigen zoals je maar wilt.

Meer informatie

Bekijk meer informatie over onze MOOV op de website van MOOV-it! op

www.moov-it.be


4 models in 1 box