Verhuur van springkastelen Kangaroe :: Verhuur van Springkastelen 10 € korting bij online reserveren Kostenloos annuleren

Kangaroe is een
onderdeel van
Scava

Speelhuisjes

Bekijk meer informatie over onze speelhuisjes op www.speelhuisjes.be

Speelhuisje

In de eerste levensjaren is het belangrijk dat kinderen zich ontwikkelen in de motoriek en in socialen aspecten. Met het actieve speelplezier van Step2 leren kinderen spelenderwijs samen spelen en delen. Actief spelen is leerzaam én leuk voor de kinderen. Naast voldoende beweging is ook lachen heel gezond.

Step2 producten zijn bij de kinderen erg geliefd door de smaakvolle kleurstelling. De hout- of steenstructuur zullen ook de ouders zeker aanspreken. Het Step2 product wordt door dit ontwerp opgenomen in de sfeer van de tuin.

De kwaliteit van Step 2

Step2

Step2 ontwerpt en produceert leuke en leerzame producten voor kinderen van 9 maanden tot 10 jaar oud. Voor binnen en buiten, voor spelen en leren. Step2 producten zijn innovatief en bieden voor jaren speelplezier.

De Step2 producten zijn gemaakt van hoogwaardig plastic. De meeste delen zijn veelal dubbelwandig wat extra stevigheid biedt. De hoge UV-bestendigheid en afgeronde hoeken zorgen voor jaren veilig speelplezier.

Op hout kan je bouwen

Speelhuisje

Verder tonen wij ook enkele andere producten uit ons speelhuisjes-gamma, waaronder houten huisjes van BERG Toys en Little Cottage en houten speeltoestellen en schommels van Durlang.

De BERG Toys Houten Speelhuisjes bieden eindeloos actief speelplezier voor de kinderen. Alle speelhuisjes dragen de CE-markering en zijn getest en goedgekeurd conform de TÜV-normering. De BERG Toys speelhuisjes zijn niet alleen mooi, maar ook sterk, hierdoor kunnen ze zeker tegen een speelstootje.

Speelhuisje

De Little Cottage Houten Speelhuisjes zijn echte huizen op formaat van de kinderen. Ze zijn door hun kwaliteit en afwerking niet te onderscheiden van een echt Amerikaans droomhuis.

Speeltoestel

De Durlang Houten Speeltoestellen zijn er in verschillende groottes, van enkel een toren tot meerdere torens met bruggen, glijbanen en schommels. U kan deze bestellen in pakketvorm of u kan zelf op onze website een pakket samenstellen met de door u gewenste aanbouwelementen. Deze speeltoestellen zijn conform de Europese normen.

Speelhuisjes.be

Speelhuisjes.be staat voor:

  • beste kwaliteit
  • laagste prijs
  • gratis levering
  • on-line reserveren
  • betaling bij levering

Speelhuisjes.be is officiële verdeler van de BERG Toys en Little Cottage speelhuisjes, Durlang speeltoestellen en Step2 speelhuisjes en speeltoestellen.

BERG Speelhuisjes Little Cottage Speelhuisjes Durlang Speeltoestellen Step2 Speelhuisjes en speeltoestellen

Meer informatie

Bekijk meer informatie over onze speelhuisjes op de website van Speelhuisjes.be op

www.speelhuisjes.be


Speelhuisje